Söka i Hitta KRAV-märkt

Här är en enkel instruktion hur du söker i Hitta KRAV-märkt
  1. Börja med att klicka på företag eller restaurang ovanför sökrutan (blir fetmarkerade och understrukna).
    Företag eller restaurang

2. Klicka sedan på förstoringsglaset längst ut till höger utan att skriva något i sökrutan
    Klicka på förstoringsglas

3. Nu kommer alla företag eller restauranger upp som är KRAV-certifierade beroende på vad du valde i första steget.
    Alla företag eller restauranger

4. Om du valt företag i första steget kan du nu filtrera fram vilka företag som finns inom olika regelområden och/eller i vilket län de finns genom att välja regelområde respektive län i rullmenyerna.
    Filtrera företag

5. Nu kan du förfina sökningen i fritextfältet och leta efter de som odlar till exempel KRAV-certifierade jordgubbar.
    Förfina sökningen

6. Om du valt restaurang i första steget kan du nu filtrera fram vilka olika typer av restauranger det finns, i vilket län restauranger finns samt filtrera fram restauranger efter stjärnnivå i rullmenyerna
    Filtrera restauranger

7. Nu kan du förfina sökningen i fritextfältet och leta efter restauranger som till exempel har vegetariskt som sökbegrepp.

Förfina sökningen i fritextfältet